Egyhm. Hadi Gondozó Szervezet Közpönti Tanácsa
Do ústrednej rady Diecéznej vojenskej opatrovateľskej organizácie boli menovaní v septemri 1917: Jozef (József) Horváth, prelát, opát-kanonik, Anton (Antal) Fábián, kanonik, Vojtech (Béla) Wahler, riaditeľ Biskupského seminára, Eugen (Jenő) Zeman, kňaz - zástupca seniora (alesperes).