A kath. főgimnázium november hó 4 én
Katolícke vyššie gymnázium v Rožňave usporiada 4.11.1917 verejnú slávnosť. Finančný zisk z nej bude venovaný na základinu, z ktorej sa upravujú vojenské hroby. Na programe je okrem iných čísel aj báseň Gellérta Gorzó: Virág teremjen sirjukun!" (Nech sa kvet ocitne na ich hrobe).