A télen tartandó sorozatos háborus előadások
V termíne od novembra 1917 - do marca 1918 vystúpia s prednáškami profesori Katolíckeho vyššieho gymnázia v Rožňave: Vojtech (Béla) Erődy, Eduard (Ede) Filo, Tomáš (Tamás) Szépkuthy, František (Ferenc) Ferencz, Štefan (István) Fecske, Gellért Gorzó. Článok prináša aj názvy prednášok.