Franciska grófné emlékezete
Zádušné bohoslužby v deň výročia úmrtia grófky Františky Andrássyovej sa konali 26.10.1917. V Rožňave v žiackom kostole slúžil omšu riaditeľ Biskupského seminára Dr. Inocent Ľudovít Lacsny