Háborus cabaret
Konverzačný spolok v Rožňave pripravuje na 24.11.1917 kabaretné predstavenie. Finančný zisk bude venovaný na podporu vojnových sirôt. V organizačnej komisii pracujú profesori Tomáš (Tamás) Szépkuthy, Koloman (Kálmán) Fodor a Matej (Mátyás) Farkas, pravdepodobne študent gymnázia.