Egyházmegyei hirek
Rímskokatolícky kňaz, zást. dekana Eugen (Jenő) Zeman z Lipovníka sa zriekol v novembri 1917 funkcie obvodného školského inšpektora. Na jeho miesto diecézny biskup vymenoval Júliusa (Gyula) Mihalovicsa, kňaza zo Štítnika.