Vörös Keresztes kitüntetések
Knieža František Salvátor udelilo vyznamenanie spolku Červeného kríža v novembri 1917. O.i. vojenský odznak Červeného kríža II. triedy riaditeľovi nemocnice Rudolfovi (Rezső) Blumovi a Leopoldovi (Lipót) Deutschovi strieborný odznak Červeného kríža - vdove Blum Sámuelné a Blum Rezsőné. Vyznamenia odovzdal hlavný slúžny okresu Rožňavy Elemír (Elemér) Nagy.