Városi közgyűlések
Na zasadnutí mestkého zastupiteľstva dňa 24.11.1917 v Rožňave bol schválená vojenská pôžička 20.000 korún. Na zasadnutí 29.11.1917 je hlavným bodom programu doplnemie voľných miest mestského žandárskeho kapitána a pisára.