Városi közlemények - Pósch, Jozef
Mešťanosta Rožňavy Jozef (József) Pósch uverejňuje texty vládnych nariadení, ktoré informujú o hospodárení s nedostatkovým tovarom (bavlna, sviečky) počas vojny v roku 1917.