Jönnek a szinészek - Farkas, Michal
Divadelná spoločnosť Michala (Mihály) Farkasa zaháji 5.12.1917 svoje hosťovanie v Rožňave. V programe sú ako novinky uvedené operety Ruža z Istambulu, Zlatý bažant, Golém, Miliónova Katka a i. Lístky predáva tajomník spoločnosti Pavol (Pál) Szalay. Článok prináša menoslov hercov.