Vizsgálatok sorrendje a homonnai áll.felső keresk. iskolában
Text harmonogramu skúšok na vyššej obchodnej škole (felsőkereskedelmi) [celý názov školy Humenská štátna meštianska a vyššia obchodná škola] (Homonnai Állami Polgári és Felsőkereskedelmi Iskola). Jedná sa o nižšie a stredné ročníky. Podrobný rozpis skúšok kedy, ktorý predmet a v ktorej triede budú skúšať.