Szinház
Správa o pripravovanom hosťovaní divadelnej spoločnosti Aladára Szabadhegyi v Humennom v júni 1905. Premiera bude 17.06.1905, kedy predvedú hru autora [?] Sardou>: Bosorka (Boszorkány). Pravdepodobne predvedú počas hosťovania 12-15 predstavení.