Püspök látogatás
Opis pracovnej cesty koadjutora rímskokatolíckeho košického biskupa Augustína (Ágost) Fischer-Colbrie. V Humennom ho prijal opát-nanonik Augustín Szkurkay. Koadjutor si prezrel rímskokatolícky kostol v Humennom, ktorý by mal byť v najbližšom čase reštaurovaný.