Hirdetmény - Adamkovich, [Viktor]
Súdny oznam o tom, že v obci Vyšná Jablonka sa 28.06.1905 započne s reorganizáciou pozemkovej knihy obce. Z týchto dôvodov je nutné všetky zmeny nahlásiť na zmienenom úrade.