Felhivás, Rozsnyó város sport kedvelő közönségéhez
V novembri 1917 bol v Rožňave otvorené klzisko s osvetlením pre verejnosť. Hlavným iniciátorom bol Juraj (György) Badinyi. Finančne prispela Júlia Kovách. Klzisko je vzbudované pri mestskej plavárni. Členmi organizačnej komisie sú J. Pósch, A. Bartsch, E.Filo, K. Fodor, G. Gorzó, M. Pásztor, T. Szépkuthy.