Hadikölcsönjegyzés
Prehľad o príspevkoch na 7. vojenskú pôžičku: diecézny rímskokatolícky biskup Ľudovít (Lajos) Balás sipeki - 50 000 korún, kapitula 25 000 korún, dobročinná pokladňa 630 000 korún, cirkevné inštitúcie (školy, spolky) 5850 korún.