Műkedvelő előadás
Kladné hodnotenie ochotníckeho divadelného predstavenia, ktoré pripravil Katolícky tovarišský spolok v Rožňave na 7.01.1917. Pripravili hru Ferenca Herczegha A dolovai nábob leánya (Dcéra náboba z Dolova).