Felmentés
Profesor Katolíckeho vyššieho gymnázia v Rožňave, premonštrátsky kanonik Fidel Szántó bol v decembri 1917 oslobodený od funkcie poľného kuráta a nastúpi ako profesor naspäť na svoje pracovisko.