Huszonötéves évforduló
Ladislav (László) Váry, penzionovaný gymnaziálny profesor, ktorý 25-rokov pôsobil ako riaditeľ Priemyselnej učňovskej školy v Rožňave bol 22.12.1917 na slávnostnej schôdzi odmenený čestným ministerským uznaním . V článku je zverejnený text čestného uznania.