Katonai érdemkereszt
Druhý hlavný župný notár Gemersko-malohotskej župy Štefan (István) Fáy fáji, ktorý pôsobí ako poručík 2. husárskeho pluku bol v decembri 1917 vyznamenaný záslužným vojenským krížom III. triedy.