Közgyűlés
Boršodsko-gemerská sekcia Krajinského uhorského spolku baníkov a hutníkov usporiadala mimoriadne zhromaždenie 6.01.1912 v Rožňave. Na programe bolo prerokovanie vytvorenia základiny Františkinho múzea, voľba dvoch zástupcov do ústredia spolku.