Automobil járatok a vármegyében
Riaditeľstvo Uhorskej kráľovskej pošty a telegrafu v Košiciach plánuje zriadiť automobilovú dopravu na tratiach Dobšiná-Poprad, Dobšiná-Tisovec, Rožňava-Košice na jar 1912.