Vörös keresztes kitüntetések - (G.K.)
V novembri 1917 boli vyznamenaí Vojenským vyznamením Červeného kríža II. tiredy: ministerský tajomník Jozef (József) Gundelfingen a Dezider (Dezső) Kiss, ktorí pochádzajú z Rožňavy. Článok prevzatý z č. 14-15 "Hivatalos lap" prináša prehľad ocenených lekárov: o.i. R. Blum, L. Deutsch z Plešivca, Fadrusz Jánosné, opatrovateľka z Dobšinej.