Gyászrovat
Správa o úmrtí rožňavského rodáka - advokáta Dr. Juraja (György) Marisku dňa 16.12.1917 v Tornali. Pohreb sa konal 18.12.1917. Dr. Mariska dlhší čas pôsobil v Debrecene (MR), [v r. 1913 už pôsobil v Rožňave] až do leta r. 1917 a potom preložil svoju kanceláriu do Tornale. Albert Schneider, železničný inšpektrov v Rožňave zomrel 20.12.1917. Pochovaný bol 22.12.1917. Jeho manželkou bola Helena (Ilona), rod. Kobek.