Zemplénmegyei diszidens párt
Správa o tom, že politická strana disidentov Zemplínskej župy mala zasadanie na ktorom zvolila svojich funkcionárov. Predsedom sa stal Július (Gyula) Meczner st. a podpredsedami Jozef (József) Nemthy, Gejza (Géza) Moskovovits. Volebný obvod v Humennom zastupujú predseda Andrej (Endre) Lehoczky a členovia Alexander (Sándor) Dick, Koloman (Kálman) Kelemen, Ľudovít (Lajos) Persenszky a Pavol (Pál) Pápay. Táto strana vznikla ako prvá z vidieckych strán práve v Zemplínskej župe