Uj gör. kath. kanonokok
Správa o ministerskom vymenovaní do cirkevnej hodnosti "kanonik" dvoch gréckokatolíckych dekanov-farárov z horného Zemplína. t.j. Jána (János) Gojdics, ktorý pôsobí v obci Kružlová a Emanuela Bihary, ktorý pôsobí v obci Pčoliné. Ministerské vymenovanie prebehlo 29.06.1905 vo Viedni.