Halálozás
Správa o úmrtí vdovy po obvodnom notárovi Lászloné [?] Durcsinszky vo veku 64 rokov dňa 16.07.1905 v Humennom. Pohreb 18.07.1905 v Papíne. Menovaná mala deti: Miklósné [?] Harasthy [manželka hlavného slúžneho okresu Humenné], Józsefné [?] Gócs [manželka richtára Humenného], Istvánné [?] Kula [manželka .... ], Istvánné [?] Czékus [manželka .......], Alžbeta (Erzsike) Durcsinszky a Vojtech (Béla) Durcsinszky.