Szinészet
Kladné hodnotenie hosťovania divadelnej spoločnosti pod vedením riaditeľa Aladára Szabadhegyi v Humennom v júni 1905. Menovaný pozval pre spestrenie programu na 3-dňové hosťovanie herečku z Budapešti Szerén Fáy (28.06.-30.06.1905).