Vármegyei közgyülés
Referát zo zasadnutia župnej správy v Rimavskej Sobote dňa 20.12.1917. Schôdzi predsedal Móric Putnoky, hlásenie podžupana prečítal hlavný notár Vojtech (Béla) Soldos. Na miesto hlavného slúžneho v okrese Jesenské bol zvolený Zoltán Szontagh ml. Článok obsahuje prehľad funkcií v župnej správe a menoslov zvolených.