Lokomobil és cseplőgépkezelői tanfolyam
Štátna vyššia priemyselná škola v Košiciach informuje o otvorení náučného kurzu k obsluhe mláťačiek v termíne od 3.01.-30.03.1918. Článok prináša prehľad poplatkov a požiadaviek zo strany školy k uchádzačom.