Városi közlemények - Pósch, Jozef
Texty mestských nariadení, ktoré uverejňuje mešťanosta Rožňavy Jozef (József) Pósch v decembri 1917 sa týkajú nahlasovacej povinnosti všetkých obyvateľov, ktorí chovajú ošípané. Druhá časť informuje o prídeloch cukru, kávy a mydla.