A kath. főgimnázium III. ismeretterjesztő előadása - -n.
Na Katolíckom vyššom gymnáziu v Rožňave pokračoval prednáškový cyklus prednáškou profesora Tomáša (Tamás) Szépkuthyho pod názvom Raffaello Santi. V druhej časti vystúpili študenti gymnázia - bratia Burghardtovci vo fraške Eugena (Jenő) Haltaiho Vianočný verš (Karácsonyi vers).