Kinevezés
Správa o vymenovaní lekára Verejnej nemocnice v Humennom Maximilána (Miksa) Rosenfeld do funkcie okresného lekára humenského okresu v auguste 1905. Správa je prevzatá z úradných novín [nie je uvedené z ktorých]