Nyilvános nyugta és köszönet - Gallé, Marcel
Verejné poďakovanie predsedu Humenského katolíckeho spolku Marcela (Marczell) Gallé za finančné príspevky na spoločenskú zábavu spolku dňa 6.08.1905. Uvedený je menoslov darcov a výška ich príspevku.