A rozsnyó kath. főgimnázium
Treťou prednáškou profesora Tomáša (Tamás) Szépkuthyho o Raffaellovi Santim pokračuje prednáškový cyklus na Katolíckom vyššom gymnáziu v Rožňave 16.12.1917. Správa prináša prehľad účinkujúcich v kultúrnom programe.