Kérelem - Lukács, Gézáne
Predsedníčka spolku Bieleho kríža v Rimavskej Sobote Lukács Gézáné vyzýva verejnosť Gemersko-malohontskej župy na podporu pri organizovaní zbierok pre deti siroty k Vianovciam 1917.