Jótékonyság
Správa o dobročinnosti grófa Alexandra (Sándor) Andrássy. Finančne prispel na činnosť dvoch gréckokatolíckych škôl - v Hostoviciach a v Brestove nad Laborcom, ako aj na podporu evanjelického reformovaného (kalvínskeho) kostola vo Vranove