Egy levélke mihozánk - Janka, Karol
Text verejného poďakovania evanjelického refomovaného (kalvínskeho) farára Humenného Karola (Károly) Janka, ktorý adresuje Humenskému dobrovoľnému hasičskému spolku (Homonnai Önkéntes Tüzoltó Egyesület) za to, že dňa 2. 08. 1905 včas zasiahli pri požiari Humennskej misie protestantskej cirkvi (Homonnai prot. Missiói Egyház) a predišli tak väčším škodám.