Szinészet Nagymihályon
Negatívna kritika divadelnej spoločnosti pod vedením riaditeľa Aladára Szabadhegyi hosťujúcej v júli 1905 v Michalovciach. Napriek úspechom a činorodosti ktorú preukázal v Humennom.