Halálesetek
O.i. správa o úmrtí kamenára a staviteľa pôvodom z Humenného Juraja (György) Feczkó, ktorý zomrel v Humennom 28.09.1905. Dlhší čas pôsobil v Amerike, odkiaľ sa vrátil do Humenného a pracoval ako spoločník svojho otca. Po otcovej smrti osadenstvo Humenného sa s plnou dôverou obracalo na neho.