Szolgabirói beosztások
Hlavný župan Gemera a Malohontu Móric (Mór) Putnoky vymenoval hlavného slúžneho okresu Jesenské Dr. Ladislava (László) Kubinyiho za hlavného slúžneho okresu Tornaľa a do Jesenského vymenoval Zoltána Szentmiklóssyho v decembri 1917.