Az ügyvédi kamara köréből
Dr. Ladislav (László) Knóth, právny zástupca Slanskodolinskej banky v Rožňave zložil dňa 17. 11. 1917 prísahu pred Advokátskou komorou v Miskolci (MR) a stal sa právoplatným advokátom s pôsobnosťou v Rožňave.