Mesedélután
Štátna ľudová škola v Rožňave usporiada v dňoch 8. a 9.12.1917 verejné kultúrne predstavenie v telocvični Evanjelického a.v. gymnázia v Rožňave. Slávnostný príhovor bude mať riaditeľ školy Ján (János) Schmögner. Správa prináša podrobný program podujatia. Finančný zisk bude venovaný na dobročinné ciele.q