Szinház - N-r
Recenzia spevoherných predstavení divadelnej spoločnosti Michala (Mihály) Farkasa, ktorými sa predstavili rožňavskému publiku začiatkom decembra 1917. Kladne sú hodnotené výkony Ruženy (Rózsa) Sebestyén, Jolana (Jolán) Pataki, Alžbety (Erzsébet) Szilágyi. Celkovo kvalita vystúpení je vyššia, ako v predchádzajúcej sezóne.