Kongregáció tagfelvétel
Informácie o priebehu slávnsotného prijímania nových členov do Mariánskej kongregácie pri Katolíckom vyššom gymnáziu v Rožňave 8.12.1917. Jej predsedom je Gejza (Géza) Wahlner. Bohoslužby v žiackom kostole viedol biskup Ľudovít (Lajos) Balás sipeki, slávnostný príhovor mal riaditeľ gymnázia Inocent Ľudovít (Incze Lajos) Lacsny. Zbor viedol Dr. Gellért Gorzó.