Esküvő
Správy o uzavretí manželstva Františka (Ferenc) Szilágyiho z Košíc s dcérou vdovy Zlatice (Aranka) Sárkányi, rod. markó z Rožňavy - Emíliou v Budapesti (MR) v decembri 1917. [Evanjelický a.v. obrad] viedol senior Ján (János) Kaczián. Svedkami boli Ernest (Ernő) Markó, maliar a novinár Mikuláš (Miklós) Markó.