Levél Lorenço Marquesból - Markovits, Samuel
Ďalší z listov Samuela (Soma) Markovitsa adresovaných týždenníku Homonna és Vidéke z hlavného mesta Mozambiku Laurenço Marques (dnes Maputo). Písaný je v čase od 16.01.-30.01.1905. [Kópia mikrofilmu je značne nečitateľná. Autor je pravdepodobne regionálny. V encyklopedických dielach SBS, Szinney, MÉL sa neuvádza. Ostáva na prebádanie.]