Levél Laurençomarquesból - Markovits, Samuel
Pokračovanie listu Samuela (Soma) Markovitsa z južnej Afriky pre týždenník Homonna és Vidéke z hlavného mesta Mozambiku Laurenço Marques [dnes Maputo] v roku 1905. [Autor je pravdepodobne regionálny. V encyklopedických dielach SBS, Szinney, MÉL sa neuvádza. Ostáva na prebádanie.]