Staggione képkiállitás Rozsnyón - (-y.)
Obchodník s umením Solymosi z Budapesti inštaloval v januári 1912 v Rožňave zaujímavú kolekciu obrazov, medzi ktorými boli aj štyria Gemerčania: profesori Neogrády, Zorkóczy, Tichy a Ernest (Ernő) Markó. Článok obsahuje aj stručné hodnotenie vystavených diel.