Közgyűlés
Správa hodnotí zasadanie Katolíckej ľudovej jednoty v Rožňave dňa 14.01.1912. Na výročnom zhromaždení vystúpil predseda Martin (Márton) Gőbl, kanonik a prior františkánskeho rádu v Rožňave Viliam (Vilmos) Gallovics, spolkový tajomník, predniesol hodnotiaci príspevok.